Text Box: Links

www.dekleineheerlijkheid.com

In Tolbert vindt u aan het Mr Boonstraplantsoen 10 de massagepraktijk van Bernice Schut. Bij de Kleine Heerlijkheid bent u in goede handen en kunt u genieten van diverse massages en behandelingen.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u bellen naar: tel. 0594-512003

www.madeliefwonen.nl

 

Bij Madelief wonen vindt u de leukste meubeltjes en accessoires voor uw (kinder)kamer. Functioneel en zeer decoratief. Op de site krijgt u een impressie van het aanbod.

www.oddandwoolly.nl

Neem een kijkje op deze site en laat u verrassen door de schitterende vilten creaties. Odd and woolly werkt ook in opdracht.

www.chaletlaroche.net

 

Wandelen in een schitterende omgeving en genieten van luxe? Dat kan in dit nieuwe, ruime chalet in La Roche, de Belgische Ardennen.

Dit comfortabele huis dat ruimte heeft voor max. 8 personen, ligt net buiten het dorp en is tegen een heuvel gebouwd. Een perfecte uitvalsbasis voor lange wandelingen.

Uw gastheer en gastvrouw staan garant voor een perfecte vakantie!

 

Vraag naar de speciale actievoorwaarden.

De Kleine Ridder

www.felttablecreations.nl

 

 

 

Felt Table Creations maakt schitterende meubels en accessoires gemaakt van volledig met de hand vervaardigd vilt.

Nieuw is de combinatie van snoeihout en vilt. Dit is nog niet eerder gebruikt in de interieurwereld. Hiermee wordt een milieuvriendelijke trend gezet.

Naast het ontwerpen en maken van woonaccessoires begeleid Astrid Dodd van felttablecreations interieur- en projectinrichting. Uitgebreide informatie hierover kunt u vinden op deze site.