Text Box: Bed & breakfast De kleine ridder

De Kleine Ridder

De Kleine Ridder is gevestigd in een verbouwde boerderijschuur. Waar vroeger paarden, schapen en varkens rondliepen is nu de allerleukste winkel van de omgeving gehuisvest met daar aangrenzend een mooie bed & breakfast.

Het bijzondere van deze B&B is dat veel te koop is. Bent u helemaal weg van dat ene kastje of de lamp boven het bed? U kunt het bij uw vertrek kopen en meenemen.

In de omgeving kunt u er heerlijk op uit: Nienoord is om de hoek, het Leekstermeer en het mooie Westerkwartier zijn goed met de fiets te verkennen en omliggende dorpjes zijn zeker de moeite waard eens te bezoeken. Kortom: Bij De Kleine Ridder kunt u genieten van de rust, de mooie omgeving en een heerlijke bed & breakfast.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huurprijs

 

50,- per nacht per kamer excl. ontbijt op basis van 1 of 2 personen.

Ontbijt : 7,00 p.p.

 

Bijzetten kinderbed: gratis

Bijzetten 1 –persoons bed: 15,- extra

Het is mogelijk om naast de slaapkamer een extra kamer te huren, waar u rustig kunt lezen, eten etc.

Desgewenst kunnen we hier een extra slaapplaats creëren. Het huren van deze kamer kost 30,- extra.

 

Handig om te weten:

Betalingswijze: vooraf aan de huurperiode. (pin automaat aanwezig)

U bent op dag van aankomst van harte welkom vanaf 15.00 uur, op de dag van vertrek kunt u tot 12.00 uur gebruik maken van de Bed & Breakfast.

Roken en huisdieren niet toegestaan.

De kamer is voorzien van o.a. radio/cd-speler, televisie, thee– en koffiefaciliteiten en gelegen aan een ruime tuin met tuinmeubilair. U slaapt op 2 comfortabele 1-persoonsbedden.

 

Bij uw bezoek aan de winkel kunt u uiteraard ook een kijkje nemen in de Bed & Breakfast indien deze niet in gebruik is.

Heeft u interesse in een nachtje B&B bij De Kleine Ridder? U kunt een mail sturen naar info@dekleineridder.nl of bellen naar 0594-515242 of 06-48935373.