Text Box: Nieuw binnen!

 

 

        

 

 

Text Box: De Kleine Ridder

Colorique

Heerlijk relaxen op een mooi terras met uitzicht over zee, je voeten begraven in het zand..... Dat is de essentie van Driftwood, de nieuwe ruige, maar toch ook verfijnde lijn van colorique. De verschillende grijstinten van verweerd drijfhout zijn vertaald naar stoere woon- en tuinaccessoires en tassen. 

Vanaf september wordt deze driftwood collectie uitgerbreid. Daarnaast komt ook de nieuwe collectie “piece of cake” binnen.

Moggy & mouse

Tafeltent

Lekker in je eigen huisje kruipen om urenlang te spleen met je vriendjes en speelgoed. Welk kind wil dat nu niet? In een handomdraai wordt van de eettafel een heerlijke tent gemaakt. Met de handige zakken en vensters die op de tent zitten maken kinderen er de ene dag een restaurant van en de andere dag een ziekenhuis. De tafeltent wordt geleverd in een mooie opbergtas. Dus ook handig voor op vakantie! Extra handig: de tafeltent past om elke rechthoekige tafel vanaf 1.30 lang en tot 1 meter breed. Een origineel, praktisch en superleuk cadeau om te geven en te krijgen. 100% katoen.

Bij de Kleine Ridder verkrijgbaar voor 109,95

 

De Speelkleedtas

Vanaf nu is het verleden tijd dat ouders als pakezels fungeren. En ook dat kinderen spleen op een vieze of koude vloer. Leg alles wat je mee wilt nemen op het speelkleed, trek aan vier tegenovergestelde lussen en je hebt een tas. Als je op de plek van bestemming bent aangekomen, laat je alles los en heb je weer een speelkleed of een picknickkleed. De zilverkleurige kant kan eenvoudig met een doekje worden schoongemaakt. De speelkleedtas heft ook nog een handig zakje voor bv. Sleutels. Je kunt de speelkleedtas natuurlijk ook thuis gebruiken om al het speelgoed in op te bergen.

Prijs: 64,95